Плеймейтката Златка Райкова пропищя от силиконовия си балкон. Тя разкри, че

...
Плеймейтката Златка Райкова пропищя от силиконовия си балкон. Тя разкри, че
Коментари Харесай

Златка Райкова пропищя от силикона си

Плеймейтката Златка Райкова пропищя от силиконовия си балкон. Тя разкри, че в пазвата си носи забележителните 1 450 кубика, по 725 във всяка гърда. Големината на деколтето си изкусителната русокоска разкри на стори в Instagram.

Красавицата обаче се оплака и от несгодите, които идват с огромната гръдна обиколка. Русото прелъщение изясни, че силиконовите гърди са демоде и също така за нея е предизвикателство да си намира облекла, които да пасват хем на големите й бомби, хем на тънката й талия.

Въпреки това половинката й Карен наподобява е удовлетворен от наличието на пазвата й. " Доста са огромни ", отбелязва шеговито и със удовлетворение той на едно от сторитата, написа " Телеграф ".

Райкова разкри още по какъв начин е постигнала холивудската си усмивка. Сдобила се с ослепителни зъби, с помощта на фасети. Плеймейтката показа с почитателите си, че била извънредно удовлетворена от денталния тунинг.

Освен за естетичните й усъвършенствания, Русата Златка искрено показа с аудиторията си, че с обичания не се карат и не им се постанова да спорят за нищо.

В момента двойката релаксира за следващ път това лято отвън България. Този път още веднъж заложиха на първокласен хотел в Гърция, стана ясно от фотосите и сторита, с които двойката залива мрежата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР